Tuesday, January 20, 2009

Ruang lepak-lepak di pejabat Jaya




Ingin berehat dan membaca akhbar & majalah tempat berhawa dingin dan selesa???

TIADA BAYARAN DIKENAKAN!! Semuanya percuma

Bahan bacaan yang disediakan:

Akhbar :
Utusan & New Straits Time

Majalah :
Reader’s Digest & Dewan Masyarakat

Datanglah ke Pejabat Jaya, ruang ini dibuka kepada semua Pelajar.

4 comments:

Anonymous said...

air2 ngan nasik2 x disediakan ke????.....hehehehe.....

Ariff Redza said...

ade dapur and tempat masak.. pengawa tgh cari mekanisma kepada student jaya yg nak masak kat situ.. bile dah confirm ada n pengawa minta hebahkan, aku akan bgtau..

Asdiq said...

loh... utusan, bharian, nst je ke? xbest laaa...

letak la 10 paper bru best.

hmetro, kosmo, harakah, siasah, suara keadilan, watan, sinar harian the star dan mcm2...

berita kampus pun letak sekali


barula minda bkembang. minda x tersekat dgn satu aliran pmikiran saja.

hahaha... tapi kan, mesti malaun2 HEP xkasi nye...penggawa pun xkan kasi nye sbb otak diorg ni mcm siput babi. lembab, kan kengcana kan?

Ariff Redza said...

hehehehhe.... nnt aku tanye siput yang ko maksudkan tu.. hehehheheh....

Peta Pelawat