Friday, December 19, 2008

Kem Persediaan Career Fair 2009 di Muka Head

Segala Puji bagi Allah... tercatat lg memori indah dalam hidup ini.. :) Kem persediaan Career Fair 2009 yang diadakan pada 17 sehingga 19 Dis 2008 di CEMEC , muka head , Teluk Bahang, Penang. Tempat aku secara peribadi rekemen kepada persatuan yang nak wat bengkel atau memantapkan uhwah organisasi. Disini aku kongsikan sedikit gambar2 aktiviti dan memori yag telah berlangsung pada tarikh tersebut

Ini adalah Jetty tp masa p kami tak naik boat kami juggle tracking tp beg naik boat and balik naik boat penat nak juggle tracking... hehehehhehe.. but sronok..

AKu bersiap nak bertolak daripada Campus. Nk kongsi pengalaman yg aku ada dengan keluarga baru ekspen.. :)

Sampai di Tanam Negara dan diberi taklimat oleh En Munawar, Staff USM CEMEC.

Jejaka harapan negara loading barang dalam boat.


Perjalanan ke CEMEC melalui jalan hutan... menarik.. lalu hutan tepi pantai...
Akhirnay setelah 45 min berjalan didalam Hutan sampai lah kami di CEMEC USM.

Ini adalah domitri pelajar.. best.. air shawer mcam ais..

Aktiviti pertama ampang pecaya yang dikelolakan leh kak ita. kaunselor hepp

Bob tgh tgk member2 atas pokok masa aktiviti ampang pecah


Then main istana pasir dan musnah istana, modul baru zool.. akan di improve kan lg... tp best sapa yg kena balik kasut keras... aku tak jangka.. sory.. but ada yg aku kagum yg pikir, mula2 nk balik kasut keras tu then die tukar atas dasar nak bermain.. great attitude.. kagum.. kagum..


Riada Pagi lepas Solat SUbuh dan Takirazah Subuh

Antara Istana yang dibina.. ni group Jiro


Perbincangan Kumpulan di Bilik Seminar yang perh macam nak mesyuarat Menteri..

Dewan Makan, makan tgh hari masa En Mahizan sampai... bersama pengarah Hafeez, Zool dan k.ita..

Ceramah personaliti Anggun oleh Kak Ogy, Skilogiest daripada Induk, Muda lagu nie...

Pejalanan Ke rumah api Muka Head. 2 jam perjalan dari Camp.. Kena daki bukit tp Umah api Kunci.. Waaaaaaaa penat... Tp ada hikmat :) .. indahnya bila tgk adik2 aku berkerja sama utk daki bukit ni....

Group jejaka harapan negara ketika pejalan ke rumah api

Rehat sebentar... dalam hutan lagi.. tak sampai Monkey beach lgi.. lepas monkey beach baru mendaki tangga 1000..

Bob menjadi Konductor Orkestra



Mantan-mantan berkongsi pengalaman, gambar aku kira wakil la ek yg lain.... hahahahhaha

BBQ dimalam terakhir... sedap katerin kt sini masak.. naik bukit turun bukit... masuk hutan pun berat still bertambah...



Sebahagian Peserta Makan-makan


Jejaka Malaya lagi... insyaallah jadi tungjang kekuatan USM nnt...

"Indah nya kehidupan ini kerana kita Kongsi Memori yang sama"

4 comments:

chuzzleycheese said...

hehe...btul2...
memg best sgt kem kt situ...
rse cm nk gi lgi...
ari tu gi, x dpt smpi kt umah api...
pancit awl sgt...ahahaha..
but still enjoy tgk mber2 dpt gak nek smpi ke ats tgga 1000 tu...
aku smpi 230 je...
hahahaha....
anyway memg dpt capai 3 objektif kem tu la...
tmbh2 yg mengeratkan silaturrahim tu....
hehehe...
phm2 la ek...
=P

Anonymous said...

ish...mane lak tangga tu 1000...
570 jerk...hahaha..
semua kene tipu ni...
pasni jgn g dah umah api...
even 570..tp rase cam 5700 tgga..
hahaha

AmiR bAIk said...

-___-" mak ai...

chuzzleycheese said...

wah dahsyat tol tu...
sape yg ajen sgt kire smpi 570 tu...
aku kne tipu la ni...
sedey tol...
ko kire skali yg dah runtuh ke x?
huhu....
=P

Peta Pelawat