Wednesday, March 10, 2010

Ape yg isteri tak tahu tp suami amat menghargai..

Sudah la aku nak menulis di blog keramat aku nie...
hari ni aku nak kongsi benda menarik dalam hubungan berumah tangga, maklumlah nak kawin.. Bln February lepas aku g berkursus kat KL...
Aku duduk sebilik dengan bos aku, manager aku la... sebaya dengan bapak aku... aku check in hotel awal skit sbb aku g fligth awal nk round2 KL dulu...
Then agak2 lepas dinner bos aku pun sampai dengan manager2 lain.. aku je bukan manager... then bos aku pun masuk bilik aku... die letak la beg dia atas katil then bukak bag..
tersenyum dia bila dia buka beg... semua benda ada... daripada corton but (kapas korek telinga) plaster.. gula2... semua barang yg diperlukan ada dalam bag tu sehingga barang2 yg bg aku tak perlu bawak pun ada... yg paling menarik bila bos aku kata " ariff you tgk ini, semua benda ada dalam beg aku... syg btul bini aku kat aku... tgk plaster pun ade... bahagia ooo macam nie...."
seronok aku tgk.. bertapa bahagia nya sebuah rumah tangga walaupun dah berusia... kepada isteri2 atau bakal2 isteri.. mungkin semua anda buat itu amat dihargai oleh suami namun tak penah anda tahu... tp tetap ada di hatinya.....
Sekian cerita utk kali ini...

1 comment:

nur cahaya said...

sweet gilee wife manager tu...even da b'usia..^^

Peta Pelawat